CUMPARATURI (0)

Intrebari frecvente

De ce sa ma inregistrez?
Calitatea de abonat iti permite accesul la o gama completa de informatii si servicii cu ajutorul carora poti comanda orice produs doar printr-un singur click, fara a mai fi necesar sa completezi mereu toate datele tale personale.Cum ma inregistrez?
In bara de meniu din partea de sus a site-ului nostru, accesezi butonul „Creeaza cont” si completezi campurile cu numele, prenumele, adresa ta de e-mail si alege-ti o parola pentru noul cont. Apoi apesi butonul „Creeaza Cont” si in scurt timp vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de-mail pe care ai utilizat-o la inregistrare.Cum comand?
Fiecare produs pe care doresti sa-l cumperi trebuie sa fie adaugat in cosul tau de cumparaturi. In dreptul fiecarui produs exista un buton „Adauga in cos” care iti va adauga produsul selectat direct in cosul tau de cumparaturi.Cosul tau de cumparaturi actualizat permanent va aparea mereu in partea dreapta a paginii. Acolo poti:
- modifica cantitatea fiecarui produs comandat;
- vizualiza costul produselor alese;
- scoate un produs din cos.
In clipa in care doresti sa finalizezi comanda, apasa butonul „Vezi cos”. Acest pas te va duce intr-o fereastra in care vei completa datele personale, adresa de livrare, vei alege modalitatea de plata si deexpediere a produselor. Dupa completarea tuturor acestor informatii, vei primi un e-mail de confirmare a comenzii. Odata completate, aceste date vor ramane inregistrate in contul tau si nu va mai fi necesar sa le introduci din nou in cazul unei noi comenzi, decat daca doresti sa le schimbi (exemplu: o alta adresa de livrare).Pot comanda si prin telefon?
Da, se poate. Numarul de telefon la care ne poti contacta este 0756 970 970, de luni pana sambata, intre 08:30 si 20:30


Cum se procedeaza cu comenzile?
Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora

Care este valoarea minima pentru care pot comanda?
Nu exista o valoare minima a comenzii.Cum platesc?
Ai la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
- plata in numerar sau card bancar la ridicarea comenzii din cofetaria Madame Prallini situata pe B-dul Garii nr. 7 in Brasov.Cum pot stabili o intalnire pentru degustare?
Pentru programari va rugam sa sunati la 0756 970 970.De cate kilograme de tort am nevoie pentru un eveniment?
Noi recomandam 120 - 150 g de tort / invitat. Astfel, de exemplu, daca alegem o felie de 130 g si aveti 100 de invitati, veti avea nevoie de un tort de 13 kg.