CUMPARATURI (0)

Cum se alege tortul de nunta

Se spune ca tortul este elementul central, care incheaga o nunta. Cu siguranta cel mai asteptat, important, delicios moment al oricarei nunti. Patiserii nostri stiu ca miresele vor cauta cu luni de zile inaintea fericitului eveniment tortul potrivit, la care au visat intotdeauna. De aceea, fie ca va plac torturile de ciocolata, cele mai acrisoare, sau din contra, pufoase si usoare, posibilitatile sunt nelimitate. Astfel, aveti de ales din peste 23 sortimente de torturi, produse cu ingrediente de cea mai buna calitate pentru a va asigura ca veti servi invitatilor produse 100% proaspete si naturale, realizate in ziua comenzii.

De cele mai multe ori, tortul de nunta este insotit si de un candy bar spectaculos in tema evenimentului. Astfel, aveti de ales dintre cele peste 20 de sortimente de elemente de candy bar, pe care le puteti combina in functie de preferinte.

Cum se alege tortul de nunta?
Este recomandat sa optati pentru ingrediente naturale, pe care vi le asigura cofetari consacrati, tinand cont in acelasi timp de anotimpul in care va avea loc evenimentul, pentru a profita din plin de darurile naturii. Cofetarii releva faptul ca vara sunt preferate in general fructele sau mousse-ul, care sunt racoroase, pe cand in anotimpul rece, ciocolata este cea care conduce preferintele gustului.

Optati pentru un model de tort care va aduce bucurie amandurora, atat din punct de vedere al aspectului, cat si al continutului. Mai mult decat atat, si figurinele ce vor orna tortul la final ar trebui sa reprezinte gustul comun al cuplului.

Degustarea tortului – din timp si pe indelete
Alegeti continutul tortului dupa o degustare de minim cinci sortimente, impreuna cu specialisti in domeniu, aproximativ cu o luna – o luna jumatate inainte de nunta.

Decorul tortului si cantitatea
Stabiliti forma dorita, ornamentele tortului si marimea tortului. Madame Prallini va sfatuieste sa alocati aproximativ 120 - 150 g de tort / invitat. Astfel, de exemplu, daca alegem o felie de 130 g si aveti 100 de invitati, veti avea nevoie de un tort de 13 kg.
Tortul este un element important al nuntii, asadar, ideal este sa-l asortati cu decorul salii si cu aranjamentele florale.

Tortul cu etaje

Noua tehnologie de asamblare a torturilor va permite sa alegeti orice fel de compozitie, chiar si pentru torturile foarte inalte, folosind suporti special creati in acest scop.

In toate torturile de nunta speranta este cel mai dulce ingredient. Incepeti customizarea tortului iubit.