CUMPARATURI (0)

Despre noi

COUTURE PATISSERIE BOUTIQUE

Cand pasiunea pentru gatit se ridica la nivel de arta, cei mai priceputi cofetari si patiseri va pun la dispozitie o gama couture de inalta clasa de prajituri, torturi si produse de patiserie menite sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi.

Madame Prallini, patiserie si cofetarie Brasov, combina o ambianta in care simplitatea vibreaza in fiecare detaliu cu trasaturile elegante ale unei patiserii frantuzesti. Ingrediente naturale, de cea mai buna calitate se preschimba in laboratorul Madame Prallini, sub maiestria patiserului in cele mai ravnite deserturi.

Intrucat ne dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostri am lansat site-ul Madame Prallini - cofetarie & patiserie online. Prin intermediul acestui magazin virtual puteti comanda online prajituri, torturi si produse de patiserie. Deserturile comandate vor fi impachetate cu grija pentru a-si pastra formele si proprietatile rafinate. Ulterior, vor fi livrate acasa sau la firma, pana la usa, oriunde in judetul Brasov.

Rasfatul atinge nivelul suprem. Cand vine vorba de torturi si elemente de candy bar, Madame Prallini va poate personaliza comanda pana in cele mai mici detalii. Executam cu multa pasiune torturi la comanda pentru orice eveniment, nunta, botez sau zi de nastere atat pentru adulti cat si pentru copii.

Va stam la dispozitie si pentru evenimente corporate. Daca aveti un eveniment in cadrul companiei si doriti ca acesta sa fie indulcit cu deserturile noastre, nu ezitati sa ne contactati. Luati legatura cu Chef Patiser pentru a demara deliciul personalizat al unui eveniment ireprosabil.

Impartite cu cei dragi, deserturile noastre mult ravnite devin un ritual.

Fericirea, la un gust distanta.