CUMPARATURI (0)

Termeni si conditii

Sunteti bineveniti la MadamePrallini si va multumim pentru atentia pe care ne-o acordati. Pentru a putea vizita magazinul nostru virtual, este necesar sa stiti ca serviciile noastre sunt oferite cu anumite conditii. Daca vizitati magazinul nostru, www.MadamePrallini.com, numit in continuare SITE, sau folositi sau veti folosi serviciile furnizate de noi inseamna acceptarea conditiilor de mai jos. Va rugam sa le cititi cu atentie.

Cuprins:
1. Elemente definitorii
2. Contul dumneavoastra
3. Comunicatii electronice
4. Documente contractuale
5. Extinderea obligatiilor vanzatorului
6. Cesionarea si subcontractarea
7. Dreptul de autor
8. Confidentialitate
9. Acceptare
10. Garantii
11. Transferul proprietatii
12. Raspundere
13. Forta majora
14. Legea aplicabila – jurisdictia

1. ELEMENTE DEFINITORII
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC IPORO SRL, CIF RO5450936, J08/820/1994, prin intermediul magazinului online www.madameprallini.com, catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti. Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator: persoana fizica sau juridica ce lanseaza o Comanda.
Bunuri si Servicii: orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si
Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa efectueze plata acestora. Comanda poate fi lansata fie electronic, fie telefonic.
Contract: O comanda confirmata de catre Vanzator.
Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI): toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificatii: toate specificatiile si / sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.
SITE: magazinul online www.madameprallini.com.

2. CONTUL DUMNEAVOASTRA
Utilizand acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului dumneavoastra si de restrictionarea accesului la calculatorul dumneavoastra si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola dumneavoastra. MadamePrallini.com isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul website-ului ori a contului personal, sau de a anula comenzi fara nici o restrictie ori anuntare prealabila.

3. COMUNICATII ELECTRONICE
Atunci cand vizitati magazinul nostru sau cand ne trimiteti un e-mail, inseamna ca dumneavoastra comunicati cu noi electronic. In acest sens consimtiti:
– sa primiti in acelasi mod de la noi mesaje;
– sa agreati mesajele postate de noi pe SITE;
– ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.

4. DOCUMENTE CONTRACTUALE
Prin lansarea unei Comenzi, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, prin SMS sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
c. Termeni si conditii
Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.


5. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI
a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
b. Informatiile prezentate pe site-urile Vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete, insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;
c. Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea „contact”. Vor fi excluse din SITE sau ignorate pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

6. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA
Vanzatorul poate cesiona si / sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

7. DREPTUL DE AUTOR
Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator. Continutul acestui SITE (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea Madame Prallini si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

Madame Prallini va oferi dreptul limitat de a accesa si folosi in scop personal acest website. Limitarea se impune in cazul descarcarii si stocarii (altfel decat in cache) sau modificarii, in intregime sau partial, a continutului acestui website, in situatia in care nu exista un accept scris din partea noastra. Nu este permisa revanzarea sau folosirea in scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preturilor, partial sau in intregime, fara consimtamantul nostru scris.

Acest website, in totalitatea lui sau partial, nu poate fi reprodus, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in vreun alt fel pentru un scop comercial fara consimtamantul nostru scris. Nu este permisa utilizarea in frame-uri a marcilor, logo-urilor sau altor informatii specifice SITE-ului (inclusiv imagini, text, design, formularistica) fara consimtamantul nostru scris. Nu este permisa utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care sa contina numele Madame Prallini sau alte marci inregistrate din acest website fara consimtamantul nostru scris. Este permisa, cu drept de revocare si neexclusiv, crearea hiperlink-urilor catre pagina principala a SITE-ului atat timp cat acel link nu denigreaza sau pune intr-o lumina nefavorabila SITE-ul, partenerii sai sau produsele incluse in magazin.
Cazurile de incalcarea drepturilor de autor pot fi raportate printr-un e-mail trimis fie prin intermediul formularului de contact de la rubrica „Contact”.

8. CONFIDENTIALITATE
MadamePrallini.com certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter
personal si libera circulatie a acestor date. SC IPORO SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre MadamePrallini.com pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul
prealabil al clientului. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, MadamePrallini.com are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate precum si servicii de
comunicatii electronice.

Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra
datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor (pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail boutique@madameprallini.com sau la adresa sediului social al societatii). Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

MadamePrallini.com utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru
a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. Serverele pe care SITE-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial, pentru a va proteja datele
cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre MadamePrallini.com, este periodic analizata in privinta securitatii. MadamePrallini.com isi declina orice
raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere. MadamePrallini.com isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz. Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul SITE, cu exceptia detinatorului
sau legal – MadamePrallini.com, fara acordul prealabil al MadamePrallini.com, da dreptul unilateral si neechivoc ca MadamePrallini.com sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Garantam securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul informatic. Furnizarea datelor personale nu implica nici o obligatie din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date. MadamePrallini.com va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va inchiria si NU va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai. MadamePrallini.com solicita numele, adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa de livrare de la clientii sai doar in scopul finalizarii comenzilor cat mai corect si rapid. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza (spre exemplu: fara telefon de contact).

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul www. MadamePrallini.com cu cel putin 10 zile inainte de implementarea lor. Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul SITE-ului. MadamePrallini.com nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia
in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

9. FACTURARE – PLATI
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator un bon fiscal pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare livrarii comenzii conform cu legislatia in vigoare (informatiile se refera, fara a se limita, la: nume complet, adresa de domiciliu, numar de telefon).

10. GARANTII
Toate produsele comercializate pe SITE, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Termenul
de valabilitate al fiecarui produs este trecut pe documentele insotitoare. In concordanta cu legile aplicabile in Romania, MadamePrallini.com declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv – dar nu limitat numai la – caracterul comercial al produselor. MadamePrallini.com nu garanteaza ca acest website,
serverul gazda sau e-mail-urile trimise de noi nu contin virusi sau alte elemente daunatoare. MadamePrallini.com nu poate fi facut raspunzator pentru orice paguba de orice fel produsa de utilizarea acestui website, inclusiv – dar nu limitat la pagubele directe, indirecte, accidentale sau ca si consecinte.

11. TRANSFERUL PROPRIETATII
Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in incinta magazinului Madame Prallini.

12. RASPUNDERE
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat a indeplinirii de catre Vanzator a
oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

13. FORTA MAJORA
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

14. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA
Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre partile implicate in tranzactie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.